Water Klank Horoscoop van beroemde mensen

Enige tijd geleden heb ik een techniek ontwikkeld waarmee ik een geboortenaam en -datum om kan zetten naar twee frequenties waarmee een uniek Water Klank Beeld geproduceerd kan worden. Diverse opdrachten heb ik reeds mogen fotograferen en vanzelfsprekend zijn er ook vragen hoe een Water Klank Beeld van de geboortenaam/datum van bijvoorbeeld Nicola Tesla of Mahatma Gandhi er uit ziet?

Naar aanleiding van deze verzoeken ben ik frequenties van geboortenaam en -datum gaan combineren van beroemde mensen. Het resultaat is hieronder te bewonderen. Ga met de muis over het Water Klank Beeld en je ziet van wie het beeld is. Voor zover te achterhalen viel, zijn onderstaande Water Klank Beelden in de favouriete kleur van de desbetreffende persoon gefotografeerd. Voor de liefhebbers: onderstaande beelden ook leverbaar als groot formaat leverbaar. Binnenkort meer informatie over de kracht van deze bijzondere beelden.

Wilt U zelf een Water Klank Beeld van Uw eigen geboortenaam/datum, klik dan hier voor meer informatie.

Geniet,

Robert Boerman

PS: beweeg met de aanwijzer over de foto's en je ziet van wie welk Water Klank Beeld is...Klik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatieKlik op de foto voor meer informatie