BoekWater Klank Beelden - de geometrie van geluid € 12,50

LET OP: dit boek is niet meer te koop in de boekhandel en de laatste exemplaren zijn alleen via deze website aan te schaffen...

Bestel nu het boek 'Water Klank Beelden - de geometrie van geluid' voor slechts € 12,50 (inlc.verzendkosten). Maak daarvoor € 12,50 over op Triodos rekening nummer 1983.96.686 tnv R.J. Boerman en het boek zal binnen enkele dagen op je deurmat vallen.

Mail voor alle zekerheid en om misverstanden te voorkomen, je adres gegevens via het contactformulier.


Stel je voor dat je een methode tot je beschikking hebt waarmee het mogelijk is om geluid zichtbaar te maken. Heb je er wel eens over nagedacht hoe dat er dan uit zou zien?

De foto’s in dit boek zijn het resultaat van het in trilling brengen van een wateroppervlak door middel van geluid. Hieruit valt te leren dat elke trilling een eigen vorm heeft. Precies wat de ‘nieuwe wetenschap’ van de kwantummechanica ons duidelijk wil maken: de wereld om ons heen bestaat uit niets anders dan een trillend energieveld. Materie is niets anders dan trillende moleculen in een bepaalde vorm. Met behulp van waterklankbeelden is het mogelijk om de onzichtbare wereld van geluid (trillingen) zichtbaar te maken. Een uniek en rijk geďllustreerd boek.

De onzichtbare wereld van geluid zichtbaar gemaakt in waterklankbeelden

Robert Boerman