Beperkt leverbaar: Boek Water Klank Beelden

Het boek 'Water Klank Beelden - de geometrie van geluid' is beperkt leverbaar. Mocht je een gesigneerd exemplaar willen bestellen, maak dan € 25,00 (incl.verzenden - Belgie € 35,00) over op Triodos rekening nummer 1983.96.686 (IBAN: NL74TRIO0198396686 - BIC: TRIONL2U) tnv R.J. Boerman, Brummen o.v.v. 'WKB boek' en binnen enkele dagen zal er een gesigneerd exemplaar op je deurmat vallen.

water klank beelden

Mail voor alle zekerheid en om misverstanden te voorkomen, je email adres, naam, adres, postcode en woonplaats via onderstaand formulier zodat we er zeker van zijn dat de bestelling geplaatst is.

Bij voorbaat dank,

Robert; Boerman

Naam:
E-mail:
Waterklankbeelden - De geometrie van geluid
Robert Boerman

Stel je voor dat je een methode tot je beschikking hebt waarmee het mogelijk is om geluid zichtbaar te maken. Heb je er wel eens over nagedacht hoe dat er dan uit zou zien?

De foto’s in dit boek zijn het resultaat van het in trilling brengen van een wateroppervlak door middel van geluid. Hieruit valt te leren dat elke trilling een eigen vorm heeft. Precies wat de ‘nieuwe wetenschap’ van de kwantummechanica ons duidelijk wil maken: de wereld om ons heen bestaat uit niets anders dan een trillend energieveld. Materie is niets anders dan trillende moleculen in een bepaalde vorm. Met behulp van waterklankbeelden is het mogelijk om de onzichtbare wereld van geluid (trillingen) zichtbaar te maken. Een uniek en rijk geïllustreerd boek.

De onzichtbare wereld van geluid zichtbaar gemaakt in waterklankbeelden

Robert Boerman (1963) is autodidact, auteur, fotograaf en als voorzitter en onderzoeker verbonden aan de stichting PTAH voor Graancirkelonderzoek Nederland en de stichting Eco Lodge, Ecologsich Kenniscentrum voor Educatie en Onderzoek. www.waterklankbeelden.nl

NUR 720
Omvang ca. 96 blz., geb.
Full colour geïllustreerd
Formaat 23 x 23 cm
ISBN 978 90 202 0214 4
Uitgeverij Ankh-Hermes