NieuwsGenezen met Geluid

Al in de twintiger jaren van de vorige eeuw, heeft een zeer intelligent onderzoeker, genaamd Royal Rife een van de belangrijkste geneeskundige ontdekkingen gedaan in de geschiedenis. Hij ontwierp en bouwde zelf de allersterkste microscoop ooit gemaakt. De Rife microscoop zou een gigantische ommezwaai voor de geneeskunde betekend moeten hebben. Rife kon met zijn microscoop namelijk bacterieen en virussen levensgroot zichtbaar maken bij een vergroting van 60.000 keer. Daarbij kon hij de biologische processen volgen. Een elektronenmicroscoop is hier niet toe in staat, omdat al het leven onder de elektronenmicroscoop direct dood gaat.Royal Raymond Rife's Universal Microscope

Zijn revolutionaire bevindingen Onder de microscoop zag hij dingen gebeuren die nooit eerder beschreven waren: Hij zag bacterieen die polymorf waren. Ze konden vier verschillende verschijningsvormen aannemen. Een van deze verschijningsvormen werd later door Wilhelm Reich de T-Baccilli genoemd. Deze T-Baccilli kunnen gewone menselijke cellen doen transformeren naar kankercellen. U leest het goed: Bacterieen die kanker veroorzaken.

Daarnaast, wat misschien nog belangrijker was, ontdekte Rife een manier om selectief virussen en bacterieen uit te roeien in een lichaam. Na veel onderzoek kwam hij erachter dat elk virus en elke bacterie een eigen levensfrequentie had. Deze frequenties heeft hij in kaart gebracht. Vervolgens heeft Rife een machine gemaakt die energie met deze frequentie het lichaam in stuurt. Het resultaat is dat de betreffende bacterie of virus gaat resoneren en net als een glas bij de juiste toonhoogte, uit elkaar knalt. Al zeer snel boekte hij succes met het bestrijden van de T-baccilli en ook met Anthrax en andere gemene virussen en bacterieen werkte dit principe perfect.

100% kanker genezing
Na een onderzoek, waarbij 16 terminale kankerpatienten bestraald werden door de Rife machine op de frequentie van de kankerbacterie, de T-baccilli, bleek al gauw dat een 100%-succes ratio gehaald werd. Niet lang daarna werd een banket gehouden waar alle vooraanstaande artsen en onderzoekers uit de V.S. aanwezig waren. Ze toostten samen op 'Het einde van alle ziekten'.

Lees verder op: Newtreatments.org