Water klank Beelden (2) - zichtbaar geluid voor meditatie


Uit voorraad leverbaar.
Oude kennis en kwantumfysica leert ons dat de wereld om ons heen uit niets anders bestaat dan frequenties, trilling en resonatie.

De wereld om ons heen bestaat uit trilling, klank en muziek en ons brein speelt daar een grote rol in. Als waarnemer die onze waarnemer beinvloed, hebben wij invloed op de wereld om ons heen, maar hoe?

Door middel van meditatie kan je geest tot rust en diepere inzichten te komen. De 52 speciaal geselecteerde Water Klank Beelden zijn bedoeld om op te mediteren, om tot rust te komen en vandaar uit een betere wereld te creren...

Naast een 10-tal pagina's met informatie en uitleg, heb ik 52 schitterende foto's uitgezocht die bedoeld zijn om op te mediteren. Elke foto is voorzien van een citaat om over na te denken of op te mediteren.


Enkele pagina's uit het boek.

Aantal pagina's: 132 (full color - z/w)
Prijs: 19,95
ISBN: 9789078070931
Uitgeverij: Frontier Publishing

Bestellen:
Wil je een gesigneerd exemplaar van mijn nieuwe boek bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Maak 24,95 (paperback) of 29,95 (hardcover - leverbaar feb 2017) (voor Belgie: 30,00/ 35,00) over op Triodos rekening nummer IBAN: NL74TRIO0198396686 - BIC:TRIONL2U tnv R.J. Boerman en het boek zal binnen enkele dagen op je deurmat vallen. De genoemde prijzen zijn INCLUSIEF verzendkosten.

Ondanks dat ik zo zorgvuldig mogelijk te werk probeer te gaan, kan er altijd iets mis gaan. Daarom, mocht een bestelling wat langer op zich laten wachten, neem dan contact met mij op.Verder is het boek bij Frontier Bookshop in Amsterdam te bestellen en vanaf begin 2017 in elke boekwinkel in Nederland. LET OP: Rond die tijd zal tevens de hardcover uitvoering (a 24,95) van dit boek verschijnen. Nu is alleen de paperback versie leverbaar.

M.vr.gr,
Robert Boerman

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Land:
Cover: (Paperback of Hardcover)
E-mail:
Aantal: