Water klank Beelden (2) - zichtbaar geluid voor meditatie


Uit voorraad leverbaar.
Oude kennis en kwantumfysica leert ons dat de wereld om ons heen uit niets anders bestaat dan frequenties, trilling en resonatie.

De wereld om ons heen bestaat uit trilling, klank en muziek en ons brein speelt daar een grote rol in. Als waarnemer die onze waarnemer beinvloed, hebben wij invloed op de wereld om ons heen, maar hoe?

Door middel van meditatie kan je geest tot rust en diepere inzichten te komen. De 52 speciaal geselecteerde Water Klank Beelden zijn bedoeld om op te mediteren, om tot rust te komen en vandaar uit een betere wereld te creren...

Naast een 10-tal pagina's met informatie en uitleg, heb ik 52 schitterende foto's uitgezocht die bedoeld zijn om op te mediteren. Elke foto is voorzien van een citaat om over na te denken of op te mediteren.


Enkele pagina's uit het boek.

Aantal pagina's: 132 (full color - z/w)
Prijs: 19,95
ISBN: 9789078070931
Uitgeverij: Frontier Publishing

Bestellen:
Wil je het boek 'Water Klank Beelden - zichtbaar geluid voor meditatie' bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en maak 24,95 (incl. verzenden - voor Belgie: 29,95) over op rekening nummer 5806284 (IBAN: NL 41 INGB 000 5806284 - BIC: INGB NL 2a) t.a.v. Stichting Total Health Clinic o.v.v. 'WKB 2' en het boek zal binnen enkele dagen bij je bezorgd worden. LET OP: dit is de prijs voor de paperback versie. Wil je een hardcover uitvoering van het boek, dan komt er 5,00 euro bij.

M.vr.gr,
Robert Boerman

Naam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Land:
Cover: (Paperback of Hardcover)
E-mail:
Aantal: