Water Klank Horoscoop - Je naam als Water Klank Beeld

Ben je nieuwsgierig hoe jou geboortenaam en geboortedatum er als Water Klank Beeld uit ziet? Informeer dan naar de mogelijkheden om jou naam als Water Klank Beeld te laten fotograferen. Met behulp van een speciale techniek kan je geboortenaam en -datum omgezet worden naar twee verschillende frequentie die vervolgens als uniek Water Klank Beeld zichtbaar wordt. Jou naam als trilling in water...


Enkele voorbeelden van diverse Water Klank Horoscopen...
Robert Boerman 2018

Meer voorbeelden van een Water Klank Horoscoop van diverse beroemde mensen vind je op deze pagina. Om je een idee te geven...

Bestellen:
De kosten van een uniek Water Klank Beeld van Uw geboortedatum/naam bedragen 135,-- per stuk en worden geleverd op A3 formaat (297 420 mm). Levertijd: 3 weken.

Heeft U interesse om een unieke foto van Uw geboortenaam/datum te bestellen? Vul dan onderstaand formulier in en maak 135,-- (incl. verzenden) over op rekening nummer 5806284 (IBAN: NL 41 INGB 000 5806284 - BIC: INGB NL 2a) t.a.v. Stichting Total Health Clinic o.v.v. 'WKB naam'. Zodra de betaling op de rekening staat ga ik aan de slag om voor jou een uniek Water Klank Horoscoop te produceren.

Geboortenaam:
Adres:
Postcode:
Plaats:
Land:
E-mail:
Geboortdatum:
Kleur:


Foto's
Voorbeelden van Water Klank Beelden vind U bij de gallery van deze website, of kijk voor meer foto's op mijn Engelstalige website.

Heeft U specifieke wensen, vragen, opmerkingen of wilt U gewoon meer weten over de prijzen en voorwaarden van bovenstaande mogelijkheden, aarzel dan niet en neem contact met mij op via het contactformulier.

Robert Boerman