Water Klank Beeld op aluminium geplakt

Een Water Klank Beeld wordt geprint op 250 grams papier en opgeplakt op aluminium. Geplakt op aluminium en voorzien van een beschermlaag zodat de foto met een vochtige doek afgenomen kan worden. Een foto gemonteerd op aluminium heeft een bijzonder mooi, glad en blijvend strak oppervlak.

'Zwevend' ophangen
Aluminium is licht en stevig. Hierdoor is het mogelijk de foto als het ware "zwevend" aan de muur te hangen. Aan de achterzijde wordt rondom een U-profiel gemonteerd. Door de dikte van het profiel lijkt het alsof de foto iets voor de muur "zweeft". Het profiel is tevens de ophangstrip en geeft bovendien extra stevigheid aan de foto

Coating
Alle prints worden voorzien van een coating voor duurzaamheid en kwaliteit. Door deze coating is de afbeelding eenvoudig met een spons (met of zonder schoonmaakmiddel) af te nemen. Het UV-filter in de coating geeft de foto een perfecte bescherming tegen de schadelijke invloed van zonlicht. De kleuren blijven mooi.

Foto's
Voorbeelden van Water Klank Beelden vind U bij de gallery van deze website, of kijk voor meer foto's op mijn Engelstalige website.

Heeft U specifieke wensen, vragen, opmerkingen of wilt U gewoon meer weten over de prijzen en voorwaarden van bovenstaande mogelijkheden, aarzel dan niet en neem contact met mij op via het contactformulier.

Robert Boerman